Se spala bine lamaile intregi, se zvanta cu un prosop iar apoi razaim coaja. Coaja rasa de lamaie se pune in apa, impreuna cu zaharul si se lasa sa fiarba in clocote circa 15 minute, apoi se stinge focul si se lasa la racit. Cand s-a racit, se strecoara si se adauga zeama celor trei lamai, trecuta prin sita ca sa nu intre si samburi sau coji in suc. Se pune totul la rece pentru minim 30 de minute si se serveste simpla sau cu adaos de apa minerala.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii