Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Ingrediente

  • 150 g pepene galben
  • 150 g piersici
  • 150 g morcovi

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.

Curatati pepenele de samburi si coaja.

Curatati piersicile de samburi.

Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Turnati sucul in pahar si savurati.

Piersicile alaturi de Morcovi sunt bogate in beta caroten care se transforma in Vitamina A in corp si te ajuta sa iti mentii vederea sanatoasa. Totodata, betacarotenul previne aparitia degenerescentei maculare, o boala care, in timp, duce la orbire. Piersicile contin doua carotenoide, luteina si zeaxantina, care previn aparitia cataractei. Pe langa asta, acesti compusi protejeaza retina de pericolul radicalilor liberi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul