Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Ingrediente

  • 150 g pepene galben
  • 150 g piersici
  • 150 g morcovi

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.

Curatati pepenele de samburi si coaja.

Curatati piersicile de samburi.

Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Turnati sucul in pahar si savurati.

Piersicile alaturi de Morcovi sunt bogate in beta caroten care se transforma in Vitamina A in corp si te ajuta sa iti mentii vederea sanatoasa. Totodata, betacarotenul previne aparitia degenerescentei maculare, o boala care, in timp, duce la orbire. Piersicile contin doua carotenoide, luteina si zeaxantina, care previn aparitia cataractei. Pe langa asta, acesti compusi protejeaza retina de pericolul radicalilor liberi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor