Petalele de trandafiri se spala in mai multe ape.
Intr-un lighean de bucatarie se pune apa si zaharul , care se amesteca pana se dizolva.
Lamaile se curata de coaja si se taie in bucati mai mici , care se storc bine.
Se adauga petalele de trandafiri ; se amesteca de cateva ori pe zi cu o lingura.
Se lasa 48 de ore , dupa care se storc in maini petalele de trandafiri si lamaia.
Lichidul rezultat se strecoara printr-o bucata de tifon si se pune in sticle.
Se mai lasa 24 de ore sa se aciduleze.
Se pune in frigider si se bea rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii