Rosiile spalate,taiate in sferturi,se trec prin separator iar sucul rezultat se pune la fiert intr-o oala mare;eu la o oala cu 8l de suc pun 4linguri cu sare si 3linguri cu zahar;timpul de fierbere,depinde de cat de zemoase sunt rosiile;aceste rosii galbene au fost foarte carnoase,de aceea le-am fiert foarte putin,adica 1h;sucul gata fiert si fierbinte se pune in sticle din plastic(peturi)care se tin intr-un vas cu apa rece cand se toarna sucul,se infileteaza dopul si se invelesc in patura iar a doua zi se depoziteaza in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii