Aveam niste dovlecei prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ei,asa ca m-am gandit sa fac aceasta reteta pe care am facut-o din cap. Am folosit un vas yena cu capac,am uns vasul cu unt si l-am tapetat cu pesmet. Dovleceii i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele subtiri.Intr-un castron am ras branza si am amestecat-o cu smantana, untul si cele oua. Am pus un rand de dovlecei in vas(data viitoare voi pune mai multi dovlecei pentru ca am avut cam multa branza) apoi am pus amestecul si iar un rand de dovlecei si am bagat la cuptor la foc incet. Am tinut la cuptor aproximativ 50 minute iar aproape de final al batut un ou pe care l-am pus deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii