autor:

liliana hristova

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufle de dovlecei

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2010

Ingrediente
2 dovlecei maricei, 1/2 kg branza telemea, 4 oua, 1 paharel mic de smantana, cateva cubulete de unt, unt si pesmet pentru uns vasul

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

22 voturi

Mod de preparare

Aveam niste dovlecei prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ei,asa ca m-am gandit sa fac aceasta reteta pe care am facut-o din cap. Am folosit un vas yena cu capac,am uns vasul cu unt si l-am tapetat cu pesmet. Dovleceii i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele subtiri.Intr-un castron am ras branza si am amestecat-o cu smantana, untul si cele oua. Am pus un rand de dovlecei in vas(data viitoare voi pune mai multi dovlecei pentru ca am avut cam multa branza) apoi am pus amestecul si iar un rand de dovlecei si am bagat la cuptor la foc incet. Am tinut la cuptor aproximativ 50 minute iar aproape de final al batut un ou pe care l-am pus deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufle de dovlecei

Sufle de dovlecei

Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat, se rade branza

22 voturi    4 comentarii
40 min
Budinci
Pui de Voinesti

Pui de Voinesti

"Se ofera, pe un platou pe masura, carnea rumena si pictata cu rosii in mijloc, mazarea verde si

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 22 februarie 2015

    acest sufleu îl poți face și cu cartofi sau conopidă.

  • Fara foto

    Stanca Ana , 01 decembrie 2014

    delicios <3

  • susu

    susu (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Fac si eu foarte des. Gustoasa si sanatoasa

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 august 2010

      Felicitari pentru reteta!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Delicioasa reteta ta,sigur o s-o fac si eu.*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Imi place reteta, am s-0 incerc si eu. Felicitari !*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      Foarte bun!felicitãri :)

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      O bunatate !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Tare buna.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Delicios si usor de pregatit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

22 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei maricei
  • 1/2 kg branza telemea
  • 4 oua
  • 1 paharel mic de smantana
  • cateva cubulete de unt
  • unt si pesmet pentru uns vasul

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

susu (Chef de cuisine)

Fac si eu foarte des. Gustoasa si sanatoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza acra calita