autor:

liliana hristova

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufle de dovlecei

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2010

Ingrediente
2 dovlecei maricei, 1/2 kg branza telemea, 4 oua, 1 paharel mic de smantana, cateva cubulete de unt, unt si pesmet pentru uns vasul

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Aveam niste dovlecei prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ei,asa ca m-am gandit sa fac aceasta reteta pe care am facut-o din cap. Am folosit un vas yena cu capac,am uns vasul cu unt si l-am tapetat cu pesmet. Dovleceii i-am curatat de coaja si i-am taiat rondele subtiri.Intr-un castron am ras branza si am amestecat-o cu smantana, untul si cele oua. Am pus un rand de dovlecei in vas(data viitoare voi pune mai multi dovlecei pentru ca am avut cam multa branza) apoi am pus amestecul si iar un rand de dovlecei si am bagat la cuptor la foc incet. Am tinut la cuptor aproximativ 50 minute iar aproape de final al batut un ou pe care l-am pus deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufle de dovlecei

Sufle de dovlecei

Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat, se rade branza

21 voturi    3 comentarii
40 min
Budinci
Salata de vinete si dovlecei

Salata de vinete si dovlecei

Se coc vinetele, se curata si se pun la scurs. Se spala,si se taie rosiile si se pun la scurs. Se

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 22 februarie 2015

    acest sufleu îl poți face și cu cartofi sau conopidă.

  • Fara foto

    Stanca Ana , 01 decembrie 2014

    delicios <3

  • susu

    susu (Chef de cuisine) , 25 august 2010

    Fac si eu foarte des. Gustoasa si sanatoasa

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 august 2010

      Felicitari pentru reteta!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Delicioasa reteta ta,sigur o s-o fac si eu.*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Imi place reteta, am s-0 incerc si eu. Felicitari !*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      Foarte bun!felicitãri :)

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      O bunatate !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Tare buna.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 17 august 2010

      Delicios si usor de pregatit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei maricei
  • 1/2 kg branza telemea
  • 4 oua
  • 1 paharel mic de smantana
  • cateva cubulete de unt
  • unt si pesmet pentru uns vasul

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

susu (Chef de cuisine)

Fac si eu foarte des. Gustoasa si sanatoasa

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Plăcintă cu urdă și lobodă roșie