autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Sufle de spanac

Autor: Diana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Ingrediente
140 g unt, 140 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 70 g parmezan, 3 catei de usturoi zdrobiti, 4 oua crude, 400g spanac, 4 linguri cu pesmet, 4 oua fierte tari, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi parmezanul ras, condimentele, usturoiul si fierbi la foc mic. Spargi apoi unul cate unul ouale si le incorporezi in budinca. La final, adaugi frunzele de spanac crude, taiate in bucati mai mici, ouale fierte taite si ele si pesmetul. Pui totul intro tava de chec si dai la cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou cu ciuperci

Macrou cu ciuperci

Peştele îl tai, îl cureţi etc. Ciupercile(champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Ton provensal by Gordon Ramsay

Ton provensal by Gordon Ramsay

In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 70 g parmezan
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 oua crude
  • 400g spanac
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 oua fierte tari
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Biban de mare prajit