autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Sufle de spanac

Autor: Diana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Ingrediente
140 g unt, 140 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 70 g parmezan, 3 catei de usturoi zdrobiti, 4 oua crude, 400g spanac, 4 linguri cu pesmet, 4 oua fierte tari, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi parmezanul ras, condimentele, usturoiul si fierbi la foc mic. Spargi apoi unul cate unul ouale si le incorporezi in budinca. La final, adaugi frunzele de spanac crude, taiate in bucati mai mici, ouale fierte taite si ele si pesmetul. Pui totul intro tava de chec si dai la cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Trunchi de merlucius in pesmet

Trunchi de merlucius in pesmet

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de

6 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 70 g parmezan
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 oua crude
  • 400g spanac
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 oua fierte tari
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mazare cu creveti