Sufle de spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Sufle de spanac

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 70 g parmezan
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 oua crude
  • 400g spanac
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 oua fierte tari
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi parmezanul ras, condimentele, usturoiul si fierbi la foc mic. Spargi apoi unul cate unul ouale si le incorporezi in budinca. La final, adaugi frunzele de spanac crude, taiate in bucati mai mici, ouale fierte taite si ele si pesmetul. Pui totul intro tava de chec si dai la cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise