autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Sufle de spanac

Autor: Diana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Ingrediente
140 g unt, 140 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 70 g parmezan, 3 catei de usturoi zdrobiti, 4 oua crude, 400g spanac, 4 linguri cu pesmet, 4 oua fierte tari, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi parmezanul ras, condimentele, usturoiul si fierbi la foc mic. Spargi apoi unul cate unul ouale si le incorporezi in budinca. La final, adaugi frunzele de spanac crude, taiate in bucati mai mici, ouale fierte taite si ele si pesmetul. Pui totul intro tava de chec si dai la cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume si orez

Pangasius cu legume si orez

Intr-o cratita se pune uleiul de masline la incalzit. Se adauga usturoiul si pangasiusul si se prajeste.Adaugam

6 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba

Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba

Pestele prajit Pestele se curata de solzi si de organele interne; se spala si se taie felii mai

7 voturi    10 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 70 g parmezan
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 oua crude
  • 400g spanac
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 oua fierte tari
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor