autor:

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Sufle de spanac

Autor: Diana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Ingrediente
140 g unt, 140 ml lapte, sare, piper, nucsoara, 70 g parmezan, 3 catei de usturoi zdrobiti, 4 oua crude, 400g spanac, 4 linguri cu pesmet, 4 oua fierte tari, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi parmezanul ras, condimentele, usturoiul si fierbi la foc mic. Spargi apoi unul cate unul ouale si le incorporezi in budinca. La final, adaugi frunzele de spanac crude, taiate in bucati mai mici, ouale fierte taite si ele si pesmetul. Pui totul intro tava de chec si dai la cuptorul incins la 200 de grade timp de 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 140 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 70 g parmezan
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 oua crude
  • 400g spanac
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 oua fierte tari
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de novac