Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt, se pune faina, laptele si se fierbe 5 min. Se adauga 50 g cascaval ras, condimente. Se ia oala de pe foc si se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se unge o forma cu unt si se pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min.
Se serveste cu sos tomat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii