autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu cu broccoli si conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Cite 250 g conopida si broccoli, 4 dovlecei, sare, 4 linguri unt, 2 linguri faina, 800 ml lapte, 100 g cascaval ras, 3 galbenusuri, 4 linguri smintana, 250 g sos tomat din conserva.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt, se pune faina, laptele si se fierbe 5 min. Se adauga 50 g cascaval ras, condimente. Se ia oala de pe foc si se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se unge o forma cu unt si se pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min.
Se serveste cu sos tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cosulete cu spanac si curcan

Cosulete cu spanac si curcan

Se pune carnea intr-o tigaie incinsa si se amesteca din cand in cand pana se patrunde. Dupa ce

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Imi place foarte mult !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    O bunatate.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 februarie 2009

      Cineva, acolo sus, ma iubeste cu aceasta reteta! Multumesc!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • Cite 250 g conopida si broccoli
  • 4 dovlecei
  • sare
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • 100 g cascaval ras
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri smintana
  • 250 g sos tomat din conserva.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de ciuperci