autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu cu broccoli si conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Cite 250 g conopida si broccoli, 4 dovlecei, sare, 4 linguri unt, 2 linguri faina, 800 ml lapte, 100 g cascaval ras, 3 galbenusuri, 4 linguri smintana, 250 g sos tomat din conserva.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt, se pune faina, laptele si se fierbe 5 min. Se adauga 50 g cascaval ras, condimente. Se ia oala de pe foc si se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se unge o forma cu unt si se pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min.
Se serveste cu sos tomat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce la cuptor

Varza dulce la cuptor

Varza se taie fideluta si se pune la oparit in apa cu sare pentru citeva minute, apoi se scurge

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de cartofi

Chiftele de cartofi

Curatam cartofii si ii dam pe razatoare. Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu cartofii razuiti,

21 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Imi place foarte mult !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    O bunatate.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 februarie 2009

      Cineva, acolo sus, ma iubeste cu aceasta reteta! Multumesc!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • Cite 250 g conopida si broccoli
  • 4 dovlecei
  • sare
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • 100 g cascaval ras
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri smintana
  • 250 g sos tomat din conserva.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel