Taie dovleacul pe jumatate si scobeste-l pastrand miezul pt umplutura.
Pune dovleacul intr-o tava si baga-l la cuptor cam 10-15 min,sase inmoaie putin,apoi scoate-l si las-l la racit.
Pregateste umplutura ,punand intr-o cratita emailata faina.
Toarna usor laptele,amestecand continuu,sa nu se faca cocolosi.pune cratita pe foc.
Adauga zaharul tos si zaharul vanilat amestecand incontinuu.
Cand da in cloco,da cratita la o parte si adauga margarina.
Separa galbenusurile de albusuri.
Cand se mai raceste putin compozitia cu lapte,adauga galbenusurile,rand pe rand.
Bate toate albusurile spuma si toarna-le peste compozitia din cratita,apoi adauga si stafidele.
Toarna aceasta compozitie in dovleac si mai da tava la cuptor cam 20 min,sa se inchege sufleul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii