autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

sufleu cu stafide

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 dovleac, 400 ml lapte, 50 g faina, 100g zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 30 g margarina, 100 g stafide 4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Taie dovleacul pe jumatate si scobeste-l pastrand miezul pt umplutura.
Pune dovleacul intr-o tava si baga-l la cuptor cam 10-15 min,sase inmoaie putin,apoi scoate-l si las-l la racit.
Pregateste umplutura ,punand intr-o cratita emailata faina.
Toarna usor laptele,amestecand continuu,sa nu se faca cocolosi.pune cratita pe foc.
Adauga zaharul tos si zaharul vanilat amestecand incontinuu.
Cand da in cloco,da cratita la o parte si adauga margarina.
Separa galbenusurile de albusuri.
Cand se mai raceste putin compozitia cu lapte,adauga galbenusurile,rand pe rand.
Bate toate albusurile spuma si toarna-le peste compozitia din cratita,apoi adauga si stafidele.
Toarna aceasta compozitie in dovleac si mai da tava la cuptor cam 20 min,sa se inchege sufleul.
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu cu stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu kiwi

Prajitura cu kiwi

Amestecam ouale intregi cu zaharul si coaja de lamiie pina obtinem o crema, apoi adaugam uleiul alternind

13 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salata de fructe cu frisca

Salata de fructe cu frisca

Se spala fructele apoi se curata si se tau bucati sau rondele dupa bunul plac. Se amesteca toate

10 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 400 ml lapte
  • 50 g faina
  • 100g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 30 g margarina
  • 100 g stafide 4 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Galuste cu prune