sufleu cu stafide

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 400 ml lapte
  • 50 g faina
  • 100g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 30 g margarina
  • 100 g stafide 4 oua

Mod de preparare

Taie dovleacul pe jumatate si scobeste-l pastrand miezul pt umplutura.

Pune dovleacul intr-o tava si baga-l la cuptor cam 10-15 min,sase inmoaie putin,apoi scoate-l si las-l la racit.

Pregateste umplutura ,punand intr-o cratita emailata faina.

Toarna usor laptele,amestecand continuu,sa nu se faca cocolosi.pune cratita pe foc.

Adauga zaharul tos si zaharul vanilat amestecand incontinuu.

Cand da in cloco,da cratita la o parte si adauga margarina.

Separa galbenusurile de albusuri.

Cand se mai raceste putin compozitia cu lapte,adauga galbenusurile,rand pe rand.

Bate toate albusurile spuma si toarna-le peste compozitia din cratita,apoi adauga si stafidele.

Toarna aceasta compozitie in dovleac si mai da tava la cuptor cam 20 min,sa se inchege sufleul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise