autor:

Fara foto

» » Aperitive

Sufleu de cascaval in cescute

Autor: LIVIA RUS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LIVIA RUS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Pentru o cescuta,ai nevoie de 1 lingura de sos alb tare,25-30g cascavalras,un ou si putin unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

45 voturi

Mod de preparare

Amesteci sosul alb cu cascavalul ras , galbenusul si albusul batut spuma.Ungem niste cescute de cafea cu unt si le umplem 3/4.Dam la cuptor ,nu prea incins cam 10-15 minute.Cand este gata, sufleul se serveste imediat,ca sa nu se lase.La fel se face sufleul din oricare alte branzeturi uscate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cascaval in cescute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tartă cu spanac și feta

Tartă cu spanac și feta

Se intinde aluatul într-o formă de copt rotundă, cu hârtia de copt desubt. Împungem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

6 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

45 voturi

Ingrediente

  • Pentru o cescuta,ai nevoie de 1 lingura de sos alb tare,25-30g cascavalras,un ou si putin unt.

Raporteaza reteta

Retete
de LIVIA RUS
TORT DE CAPSUNI

TORT DE CAPSUNI

Se freaca galbenusurile cu zaharul si apa minerala pana se obtine o spuma, adaugam faina treptat,incorporam

38 voturi    3 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Branza feta la gratar