autor:

anuta

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri pentru copii, Retete de Craciun

Sufleu de conopida cu ciuperci

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Ingrediente
1 conopida mica, 300 g ciuperci proaspete Champignion, 1 ardei rosu kapia, 150 g branza proaspata de vaci, 200 ml smantana, 2 oua, 1 legatura marar verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg de grasime.

Intr-o tava mai inalta punem conopida si ciupercile, adaugam si ardeiul taiat cubulete mici. Batem ouale impreuna cu smantana si branza de vaci, saram si piperam dupa gust, adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume.

Dam la cuptor cca. 20 de minute, pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Picior de porc cu sos de hrean si smantana

Picior de porc cu sos de hrean si smantana

Spalam putin piciorul de porc. Intr-un vas mai larg punem vinul, sare, putin piper macinat, 1 lingurita

5 voturi    6 comentarii
3h
Retete de Craciun
Tort Craciun

Tort Craciun

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 300 g ciuperci proaspete Champignion
  • 1 ardei rosu kapia
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider. Compozitia

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Tiramisu cu crema si  trufe de ciocolata Tiramisu cu crema si trufe de ciocolata

Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul pudra, se mixeaza pana totul devine o crema omogena. Se adauga mascarpone, se omogenizeaza,

25 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri
Spirale cu ciocolata