autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de conopida cu piept de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2011

Ingrediente
1 conopida, 1 piept de pui, 250 ml lapte, 1 lingura smantana degresata, 50 g cascaval slab, 1 lingura faina, 1 lingurita faina, 20 g unt, 2-3 catei usturoi, 1 legatura marar verde, 1 ou, sare cu verdeturi, Piper proaspat macinat, chilli

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

13 voturi

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute
Untul, oul, 25 g cascaval, faina si laptele pus cate putin se amesteca bine intr-un castron pina se omogenizeaza.Asezonam si adaugam apoi mararul tocat, smantana si usturoiul pisat.
Dupa ce conopida a fiert , rasturnam apa de pe ea si pregatim un vas yenna pe care il ungem cu putin unt, adaugam conopida si peste ea sosul facut, radem cascavalul ramas si dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.
Lasam la cuptor pina cand deasupra prinde o culoare aramie si s-a inchegat laptele cu oul.
Pieptul de pui il taiem in fileuri pe care le asezonam si le frigem pe gratarul incins, avand grija cand le intoarcem sa nu le intepam cu furculita sa-si piarda tot sosul.
Servim sufleul cu gratare de pui linga si cu iaurt degresat deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • irinuta (Bucatar sef):

    a iesit un deliciu , nemaipomenita pentru bebe de 9 luni va multumim pt toate retetele

  • 3 comentarii

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

    felicitari , super buna , super sanatoasa *****

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

    Îmi place mult reţeta asta. Mulţumim.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

    Imi place mult conopida,iar cum ai pregatit-o acum....e pe placul meu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 piept de pui
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura smantana degresata
  • 50 g cascaval slab
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita faina
  • 20 g unt
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ou
  • sare cu verdeturi
  • Piper proaspat macinat
  • chilli

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

sorina gabriela (Chef de cuisine)

felicitari , super buna , super sanatoasa *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piureu de cartofi dulci – specific american