autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de conopida cu piept de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2011

Ingrediente
1 conopida, 1 piept de pui, 250 ml lapte, 1 lingura smantana degresata, 50 g cascaval slab, 1 lingura faina, 1 lingurita faina, 20 g unt, 2-3 catei usturoi, 1 legatura marar verde, 1 ou, sare cu verdeturi, Piper proaspat macinat, chilli

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute
Untul, oul, 25 g cascaval, faina si laptele pus cate putin se amesteca bine intr-un castron pina se omogenizeaza.Asezonam si adaugam apoi mararul tocat, smantana si usturoiul pisat.
Dupa ce conopida a fiert , rasturnam apa de pe ea si pregatim un vas yenna pe care il ungem cu putin unt, adaugam conopida si peste ea sosul facut, radem cascavalul ramas si dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.
Lasam la cuptor pina cand deasupra prinde o culoare aramie si s-a inchegat laptele cu oul.
Pieptul de pui il taiem in fileuri pe care le asezonam si le frigem pe gratarul incins, avand grija cand le intoarcem sa nu le intepam cu furculita sa-si piarda tot sosul.
Servim sufleul cu gratare de pui linga si cu iaurt degresat deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu sparanghel si ciuperci

Orez cu sparanghel si ciuperci

Intr-o tigaie intinsa si putin inalta, puneti uleiul la incins apoi adaugati ceapa tocata. Cand

1 vot    0 comentarii
18 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de mazare cu galuste

Mancare de mazare cu galuste

Toci marunt ceapa, o calesti in ulei1-2 minute, adaugi morcovul taiat rondele sau dat pe razatoare(fiecare

11 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    irinuta (Bucatar sef):

    a iesit un deliciu , nemaipomenita pentru bebe de 9 luni va multumim pt toate retetele

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

    felicitari , super buna , super sanatoasa *****

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

    Îmi place mult reţeta asta. Mulţumim.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

    Imi place mult conopida,iar cum ai pregatit-o acum....e pe placul meu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 piept de pui
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura smantana degresata
  • 50 g cascaval slab
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita faina
  • 20 g unt
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ou
  • sare cu verdeturi
  • Piper proaspat macinat
  • chilli

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

sorina gabriela (Chef de cuisine)

felicitari , super buna , super sanatoasa *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Orez prajit cu omleta si legume