Gutuile spalate,taiate cubulete,le punem la fiert intr-un vas cu 1cana apa si zahar;dupa ce au fiert foarte bine,le pasam cu blenderul vertical,daca e nevoie le trecem si prin sita pentru a obtine o pasta fina iar dupa ce s-a racit,incorporam albusurile batute spuma tare cu zaharul vanilat,adaugam coaja rasa de lamaie si scortisoara;amestecam usor totul si portionam in vase de ceramica unse cu unt dupa care dam la cuptor 30min.Se servesc pudrate cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii