Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste, cu 2-3 prize de sare si cativa stropi de ulei ca sa nu se lipeasca. Carnea se taie cubulete si se prajeste cu 2-3 stropi de ulei si o cana cu apa. Se lasa la fiert-prajit asa, pana cand scade aproape de tot apa.
Se unge bine un vad de yena cu unt si se pun straturi asa: macaroane, smantana (inverzita bine cu patrunjel), carnea, branza, apoi iar macaroane, iar smantana, astfel ca ultimul strat sa fie de carne. Peste carne se pune branza rasa batuta impreuna cu ouale si se da la cuptorul preincins cca 20-30 min, la foc mediu timp de 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii