Cartofii, morcovul, telina si pastarnacul se curata , se taie felii si se fierb in apa cu sare 5 minute. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe 3 minute in apa sarata. Vanata se spala si se taie cuburi care apoi se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate in 4 si ceapa taiata mai mare. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii cu dovleceii taiati felii , apoi telina, pastarnacul si morcovul dupa care se aseaza vanata cu ciupercile, iar la sfarsit rosiile taiate cubulete si buchetelele de broccoli.Se bat ouale bine, se adauga laptele,50g cascaval, verdeata, sare si piper, se amesteca bine si se toarna peste legume in tava.Se presara restul de cascaval si se da la cuptorul incins la 180 de grade, pentru 45 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii