autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Supa ardeleneasca de pui

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
un pui, 4 buc. cartofi, 3 buc. morcovi, 1 buc. ceapa medie, 1 buc. radacina de pastirnac, 200 gr. fidea, un pahar de lapte pentru servit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.

Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina \"Vegeta\", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ardeleneasca de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne afumata de porc

Ciorba cu carne afumata de porc

Se umple o oala de 4 litri cu apa si se pune carnea la fiert la foc mediu. Se spumeaza din cand in

11 voturi    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de zarzavat cu smantana

Ciorbita de zarzavat cu smantana

Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici

14 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • 4 buc. cartofi
  • 3 buc. morcovi
  • 1 buc. ceapa medie
  • 1 buc. radacina de pastirnac
  • 200 gr. fidea
  • un pahar de lapte pentru servit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ARDEI UMPLUT