Supa-crema cu crutoane aromate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Supa-crema cu crutoane aromate

Ingrediente

  • Un cartof mare,2 morcovi,un pastarnac,un ardei gras rosu(eu am pus ardei gras congelat)o ceapa rosie,un catel de usturoi,o bucatica telina,sare,patrunjel verde,2 linguri smantana ,un strop de ulei de maline
  • Crutoanele aromate;Cateva felii de paine veche,ulei de masline,piper cu lamaie,marar verde,un praf de sare,busuioc uscat

Mod de preparare

1.Se curata legumele de coaja,se taie marunt apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara ,le acoperim cu apa si le piunem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei.Cand legumele sunt fierte,se scurg de supa in care le-am fiert,oprind aceasta supica pentru subtiat crema.

Legumele fierte si racorite se fac piure,apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supica oprita .

2.Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tavita apoi se stropesc cu ulei de masline,se dau cu un parf de sare si un praf de piper cu lamaie apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine.

3.Servim supa-crema de legume,decorata cu smantana,patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura