autor:

anuta

» » Supe de legume

Supa-crema cu crutoane aromate

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
Un cartof mare,2 morcovi, pastarnac,un ardei gras rosu(eu am pus ardei gras congelat)o ceapa rosie,un catel de usturoi, bucatica telina, verde,2 linguri smantana ,un strop de ulei de maline, Crutoanele aromateCateva felii de paine veche,ulei de masline,piper cu lamaie, verde,un praf de sare, uscat

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata legumele de coaja,se taie marunt apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara ,le acoperim cu apa si le piunem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei.Cand legumele sunt fierte,se scurg de supa in care le-am fiert,oprind aceasta supica pentru subtiat crema.
Legumele fierte si racorite se fac piure,apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supica oprita .
2.Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tavita apoi se stropesc cu ulei de masline,se dau cu un parf de sare si un praf de piper cu lamaie apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine.
3.Servim supa-crema de legume,decorata cu smantana,patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se

4 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume
Supa crema de cartofi dulci

Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Un cartof mare,2 morcovi, pastarnac,un ardei gras rosu(eu am pus ardei gras congelat)o ceapa rosie,un catel de usturoi, bucatica telina, verde,2 linguri smantana ,un strop de ulei de maline
  • Crutoanele aromateCateva felii de paine veche,ulei de masline,piper cu lamaie, verde,un praf de sare, uscat

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa din fulgi de cereale (ovaz)