autor:

anuta

» » Supe de legume

Supa-crema cu crutoane aromate

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
Un cartof mare,2 morcovi, pastarnac,un ardei gras rosu(eu am pus ardei gras congelat)o ceapa rosie,un catel de usturoi, bucatica telina, verde,2 linguri smantana ,un strop de ulei de maline, Crutoanele aromateCateva felii de paine veche,ulei de masline,piper cu lamaie, verde,un praf de sare, uscat

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata legumele de coaja,se taie marunt apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara ,le acoperim cu apa si le piunem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei.Cand legumele sunt fierte,se scurg de supa in care le-am fiert,oprind aceasta supica pentru subtiat crema.
Legumele fierte si racorite se fac piure,apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supica oprita .
2.Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tavita apoi se stropesc cu ulei de masline,se dau cu un parf de sare si un praf de piper cu lamaie apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine.
3.Servim supa-crema de legume,decorata cu smantana,patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Pentru mine este cea mai buna ciorba de sezon! Se curata fasolea la capete, se spala si se rupe

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
supa de rosii cu taitei de casa

supa de rosii cu taitei de casa

Se taie ceapa marunt,morcovii si telina se rad pe razatoarea mare se pun intr-o oala (am folosit

9 voturi    9 comentarii
1h 45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Un cartof mare,2 morcovi, pastarnac,un ardei gras rosu(eu am pus ardei gras congelat)o ceapa rosie,un catel de usturoi, bucatica telina, verde,2 linguri smantana ,un strop de ulei de maline
  • Crutoanele aromateCateva felii de paine veche,ulei de masline,piper cu lamaie, verde,un praf de sare, uscat

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de fasole galbena Ciorba de fasole galbena

Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de morcovi cu ghimbir