Supa crema cu varza de Bruxelles

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa crema cu varza de Bruxelles

Ingrediente

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 5 cm radacina de ghimbir
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • crutoane pentru servit

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si putina sare pe foc si se lasa la fiert 40 min, la foc mic.

Dupa ce totul este fiert, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza, piureul rezultat se pune din nou in oala pe foc, se adauga laptele de cocos, dupa omogenizare se adauga supa oprita de la fiertul legumelor pentru consistenta dorita, se condimenteaza dupa gust, iar dupa 1-2clocote, se opreste focul si se serveste cu crutoane.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta