Se curata andivele si zarzavatul,mai putin ceapa,se spala,se taie bucati potrivite si se fierb in 2 l de apa rece.Ceapa se taie pestisori,si se caleste in 40g unt,dupa care se adauga faina care se stinge cu laptele.Supa fiarta se srtecoara,iar zarzavatul se pseaza cu blenderul.Se toarna in supa clocotita impreuna cu ceapa si faina si se mai tine la foc timp de 20 de minute.Se drege cu galbenusurile batute cu frisca si restul de unt si se condimenteaza cu sare.Se serveste cu crutoane din paine prajita.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii