SUPA CREMA DE ANDIVE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g andive
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 telina mica(60g)
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 fir de praz mai mic
  • 60g unt
  • 80g frisca lichida
  • 2 galbenusuri
  • 100ml lapte
  • 100g faina
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata andivele si zarzavatul,mai putin ceapa,se spala,se taie bucati potrivite si se fierb in 2 l de apa rece.Ceapa se taie pestisori,si se caleste in 40g unt,dupa care se adauga faina care se stinge cu laptele.Supa fiarta se srtecoara,iar zarzavatul se pseaza cu blenderul.Se toarna in supa clocotita impreuna cu ceapa si faina si se mai tine la foc timp de 20 de minute.Se drege cu galbenusurile batute cu frisca si restul de unt si se condimenteaza cu sare.Se serveste cu crutoane din paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor