Se curata andivele si zarzavatul,mai putin ceapa,se spala,se taie bucati potrivite si se fierb in 2 l de apa rece.Ceapa se taie pestisori,si se caleste in 40g unt,dupa care se adauga faina care se stinge cu laptele.Supa fiarta se srtecoara,iar zarzavatul se pseaza cu blenderul.Se toarna in supa clocotita impreuna cu ceapa si faina si se mai tine la foc timp de 20 de minute.Se drege cu galbenusurile batute cu frisca si restul de unt si se condimenteaza cu sare.Se serveste cu crutoane din paine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii