In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate.
In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele de dafin, mai putin broccoli si se lasa pe foc, pana scade apa, amestecand din cand in cand.
Broccoli desfacut in buchetele mici, se fierbe 10 min in apa cu putina sare, apoi se scoate si se pune in oala cu legume; se amesteca totul, se adauga 1 l de apa si se lasa pe foc 30 min.
Se scot frunzele de dafin, apoi se rastoarna totul in robot impreuna cu lapte, jumatate din cantitatea de parmezan, sare, piper, dupa procesare se rastoarna in oala, se potriveste de gust si se serveste cu crutoane si parmezan deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii