In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate.
In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele de dafin, mai putin broccoli si se lasa pe foc, pana scade apa, amestecand din cand in cand.
Broccoli desfacut in buchetele mici, se fierbe 10 min in apa cu putina sare, apoi se scoate si se pune in oala cu legume; se amesteca totul, se adauga 1 l de apa si se lasa pe foc 30 min.
Se scot frunzele de dafin, apoi se rastoarna totul in robot impreuna cu lapte, jumatate din cantitatea de parmezan, sare, piper, dupa procesare se rastoarna in oala, se potriveste de gust si se serveste cu crutoane si parmezan deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii