Supa crema de cartofi cu bacon. Se curata legumele. Baconul taiat fasii se prajeste in unt si ulei pana devine crocant. Se scoate pe o farfurioara si in grasimea ramasa se pun ceapa
Se curăţă legumele.
Baconul tăiat fâşii se prăjeşte în unt şi ulei până devine crocant. Se scoate pe o farfurioară şi în grăsimea rămasă se pun ceapa şi usturoiul tocat. Se lasă 1 - 2 minute apoi se adaugă legumele:cartofii, morcovii şi păstârnacul tăiaţi cubuleţe. După 4 minute se adaugă 1 litru de apă fierbinte, foaia de dafin, sare, piper, tarhon, cubul Knnor, se pune capacul la oală şi se lasă la fiert 20 minute.
Se scoate foaia de dafin, se adaugă jumătate din baconul crocant şi cu ajutorul blenderului se pasează legumele fierte. La servire, în boluri, se pune supă, o lingură de smântână, 1 lingură de bacon crocant şi pătrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii