Curatam si spalam legumele. Le taiem cuburi. Spalam ciupercile si le lasam la scurs intr-o sita.
Conectam aparatul Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l la o sursa de curent.
In vasul aparatului punem jumatate din unt, adaugam sare. Punem legumele taiate, mai putin ciupercile. Acoperim si selectam functia High si timpul 30 min. Lasam aparatul sa gateasca.
Dupa 30 min, taiem ciupercile felii si le adaugam peste legumele coapte in unt. Adaugam apa, inca putina sare si acoperim. Selectam functia Low si setam timpul la 1 ora.
Dupa ce aparatul Crock Pot a incheiat programul, va trece automat pe functia de pastrare la cald.
Scoatem legumele, adaugam un pic de supa si le punem la blender. Adaugam restul de unt si amestecam.
Adaugam si restul de supa, in functie de cat de lichida o preferam. Mie imi place sa fie mai densa, mai cremoasa.
Formam cativa bulgarasi din branza amestecata cu usturoi verde.
Luam un castronel sau un vas de servit mancare, punem un polonic plin cu supa, adaugam 2-3 bulgarasi de branza si presaram un praf de nucsoara. Servim cu crutoane sau fara.
Nu am mai adaugat smantana, am preferat branza in acest caz. Este un deliciu, branza se incalzeste si devine moale, iar gustul pregnant de ciuperci se imbina perfect.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii