Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare.
Se adauga ciupercile si legumele congelate, cartoful taiat cubulete, usturoiul feliat si se soteaza 5 minute.
Se adauga apa fiarta si se dizolva cubul pentru supa de legume, amestecand compozitia.
Se fierbe la foc moderat timp de 20 minute.
Se pastreaza cateva felii de ciuperci, pentru ornat.
Se lasa supa la racorit, apoi se introduce in blender, ca sa se paseze.
Se trece supa din blender intr-o oala si se mai da un clocot.
Se adauga sare si piper, daca este cazul.
Cand se serveste, se adauga crutoane, smantana, feliile de ciuperci pastrate si cate un varf de patrunjel verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii