Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare.
Se adauga ciupercile si legumele congelate, cartoful taiat cubulete, usturoiul feliat si se soteaza 5 minute.
Se adauga apa fiarta si se dizolva cubul pentru supa de legume, amestecand compozitia.
Se fierbe la foc moderat timp de 20 minute.
Se pastreaza cateva felii de ciuperci, pentru ornat.
Se lasa supa la racorit, apoi se introduce in blender, ca sa se paseze.
Se trece supa din blender intr-o oala si se mai da un clocot.
Se adauga sare si piper, daca este cazul.
Cand se serveste, se adauga crutoane, smantana, feliile de ciuperci pastrate si cate un varf de patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii