Reteta postata pe: 25 octombrie 2016
Ingrediente
5 ciuperci, 1 morcov, 1 ceapa, 1 felie radacina telina, 1 cartof, 1 l supa de legume, 1 lingura Maggi Secretul Gustului de legume, smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Legumele curatate se pun la fiert in apa cu Maggi Secretul gustului de legume.Ciupercile se fierb separat in apa cu sare.Nu folosim si apa in care au fiert ciupercile la supa ,doar cea de la restul legumelor.Cand toate legumele sunt fierte punem totul in
blender si se paseaza foarte bine.
Trecem apoi compozitia prin sita pentru a obtine o supa crema mai fina si fara eventuale bucatele de legume nepasate bine.
La servire adaugam smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate