Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici.
Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie de copt alaturi de usturoi, se stropeste cu ulei de masline, sare de mare, piper si se da la cuptorul preincalzit la 190 grade timp de 25 minute.
Prazul curatat si taiat felii potrivite se caleste in untul topit.
Cartofii se curata, se taie bucati mici si se adauga peste praz.
Se acopera totul cu supa de legume, se condimenteaza si se fierbe la foc mic.
Cand cartofii sunt fierti se amesteca cu dovleacul copt si se paseaza totul intr-un blender.
La sfarsit se adauga parmezanul, amestecand usor si astfel am obtinut o supa crema de dovleac foarte sanatoasa si delicioasa..
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi se serveste calda alaturi de crutoane de paine.
S-aveti pofta !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii