Supa-crema de dovleac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg.miez de dovleac
  • 1 ceapa mare
  • 1 gulie
  • 1 mar acru
  • 1 litru supa vegeta
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Miezul de dovleac se taie cublete si se pune la cuptor cu 4 catei de usturoi zbrobit si presarate cu ulei de masline.Se lasa pana ce dovleacul se maroneste usor aproximativ 30 minute.Ceapa se toaca marunt si se caleste pana se face sticloasa,dupa care se adauga gulia taiata patratele, dovleacul ,marul si supa vegeta.Se fierbe 20-25 minute.Acum se adauga si usturoiul scos din cuptor si se mai lasa aprox.10 min.la fiert cu foc usor.Dupa aceea se paseaza totulsi se amesteca bine.Se serveste calda cu smantana si crutoane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise