autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa-crema de dovleac

Autor: mihaela ignat (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 21 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela ignat (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 21 martie 2007

Ingrediente
1kg.miez de dovleac,1 ceapa mare, 1 gulie,1 mar acru,1 litru supa vegeta,smantana,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Miezul de dovleac se taie cublete si se pune la cuptor cu 4 catei de usturoi zbrobit si presarate cu ulei de masline.Se lasa pana ce dovleacul se maroneste usor aproximativ 30 minute.Ceapa se toaca marunt si se caleste pana se face sticloasa,dupa care se adauga gulia taiata patratele, dovleacul ,marul si supa vegeta.Se fierbe 20-25 minute.Acum se adauga si usturoiul scos din cuptor si se mai lasa aprox.10 min.la fiert cu foc usor.Dupa aceea se paseaza totulsi se amesteca bine.Se serveste calda cu smantana si crutoane
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac cu praz

Supa crema de dovleac cu praz

Supele crema sunt foarte sanatoase si consistente, iar vestea buna este ca ai la indemana sute de

0 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac cu spanac

Supa crema de dovleac cu spanac

Curatam si spalam legumele dupa care le taiem in bucatele potrivite. Intr-o oala punem 3 linguri

14 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Sorinela , 10 iulie 2009

    Am mincat supa asta in Berlin acum citiva ani si mi-a placut foarte mult. De atunci caut reteta. Mersi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg.miez de dovleac,1 ceapa mare
  • 1 gulie,1 mar acru,1 litru supa vegeta,smantana,sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorbita de legume