autor:

Ioana capsunica

» » Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu susan

Autor: Ioana capsunica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana capsunica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
500 gr dovlecei, 3 linguri ulei (masline, porumb, floarea-soarelui etc.), 4 linguri faina, o cana rosii decojite in suc de rosii, verdeata, sare, piper, susan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

1.Dovleceii se spala si se curata (eu prefer sa nu ii curat ca se pierde din vitamine), se taie bucati si se fierb in apa cat sa ii acopere si sare.
2.Faina se rumeneste usor la foc mic, dupa care se stinge cu apa in care au fiert dovleceii. Se continua fierberea 5 minute.
3.Se adauga dovleceii, rosiile, verdeturile, care pot sau nu sa fie maruntite in blender in prealabil. Se adauga condimentele la final.
4.Poate fi servita si cu crutoane.
POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mere

Supa de mere

Curatam merele, le taiem in 4 si apoi in cubulete mai mici. Punem apa la fiert, adaugam merele, zaharul,

1 vot    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de rosii

Supa de rosii

Intr-o oala se pune putin ulei,bucatelele de cartofi,telina,ceapa si patrunjelul. Se lasa sa se

3 voturi    5 comentarii
45h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Imi plac dovleceii foarte mult, deci si ciorbica ta.

  • Ioana capsunica

    Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Multumesc mult! Sper sa incercati reteta si sa va placa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte buna, imi place asezonarea cu susan.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 500 gr dovlecei
  • 3 linguri ulei (masline
  • porumb
  • floarea-soarelui etc.)
  • 4 linguri faina
  • o cana rosii decojite in suc de rosii
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana capsunica
Placinta americana cu branza dulce

Placinta americana cu branza dulce

1.Pentru a face aluatul se amesteca faina cu zaharul si sarea, apoi se adauga untul (cat mai rece

34 voturi    19 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pui cu ananas in sos dulce acrisor

Pui cu ananas in sos dulce acrisor

1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos

53 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Guacamole - sos mexican de avocado

Guacamole - sos mexican de avocado

1 Legumele se spala. 2.Rosiile se curata de coaja, cel mai usor prin a le opari. Apoi, le taiem

53 voturi    19 comentarii
15 min
Sosuri

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac dovleceii foarte mult, deci si ciorbica ta.

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
supa de rosii cu taitei de casa