Supă -cremă de ficat de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supă -cremă de ficat de pui

Ingrediente

  • 200g ficăţei
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 3 roşii
  • 1 dovlecel
  • 50 ml de ulei
  • 2 felii de franzelă

Mod de preparare

Se spală ficăţeii şi îi înăbuşim cu uleiul şi 100 ml de apă.

Adăugăm ceapa, ardeiul, păstârnacul şi dovlecelul curăţate şi tăiate cubuleţe şi roşiile decojite tăiate mărunt.

Lăsăm să se înăbuşe împreună timp de 5 minute, apoi completăm cu apă până la 1 litru şi le fierbem timp de 15 minute.

Stingem focul, punem la înmuiat feliile de franzelă şi mixăm totul în blender sau pasăm printr-o strecurătoare fină.

După gustul fiecăruia se drege supa cu un gălbenuş frecat cu muştar şi presărăm deasupra pătrunjel tocat.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor