Se spală ficăţeii şi îi înăbuşim cu uleiul şi 100 ml de apă.
Adăugăm ceapa, ardeiul, păstârnacul şi dovlecelul curăţate şi tăiate cubuleţe şi roşiile decojite tăiate mărunt.
Lăsăm să se înăbuşe împreună timp de 5 minute, apoi completăm cu apă până la 1 litru şi le fierbem timp de 15 minute.
Stingem focul, punem la înmuiat feliile de franzelă şi mixăm totul în blender sau pasăm printr-o strecurătoare fină.
După gustul fiecăruia se drege supa cu un gălbenuş frecat cu muştar şi presărăm deasupra pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii