Se spală ficăţeii şi îi înăbuşim cu uleiul şi 100 ml de apă.
Adăugăm ceapa, ardeiul, păstârnacul şi dovlecelul curăţate şi tăiate cubuleţe şi roşiile decojite tăiate mărunt.
Lăsăm să se înăbuşe împreună timp de 5 minute, apoi completăm cu apă până la 1 litru şi le fierbem timp de 15 minute.
Stingem focul, punem la înmuiat feliile de franzelă şi mixăm totul în blender sau pasăm printr-o strecurătoare fină.
După gustul fiecăruia se drege supa cu un gălbenuş frecat cu muştar şi presărăm deasupra pătrunjel tocat.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii