Supă -cremă de ficat de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supă -cremă de ficat de pui

Ingrediente

  • 200g ficăţei
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 3 roşii
  • 1 dovlecel
  • 50 ml de ulei
  • 2 felii de franzelă

Mod de preparare

Se spală ficăţeii şi îi înăbuşim cu uleiul şi 100 ml de apă.

Adăugăm ceapa, ardeiul, păstârnacul şi dovlecelul curăţate şi tăiate cubuleţe şi roşiile decojite tăiate mărunt.

Lăsăm să se înăbuşe împreună timp de 5 minute, apoi completăm cu apă până la 1 litru şi le fierbem timp de 15 minute.

Stingem focul, punem la înmuiat feliile de franzelă şi mixăm totul în blender sau pasăm printr-o strecurătoare fină.

După gustul fiecăruia se drege supa cu un gălbenuş frecat cu muştar şi presărăm deasupra pătrunjel tocat.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise