Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 1 ceapa potrivita
  • 3 gulii
  • 1/2 praz partea alba
  • 200 gr naut
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • o priza de sofran
  • sare
  • piper alb proapat macinat
  • 400 ml supa de legume
  • ulei de dovleac pentru stropit
  • seminte de canepa

Mod de preparare

Puneti in vasul aparatului Crock-Pot ceapa tocata marunt, partea alba a prazului taiata rondele si stropiti cu putin ulei de floarea soarelui. Curatati guliile si taiati-le cuburi. Turnati supa de legume si un strop de sare. Acoperiti vasul si setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 DIgital pe High si pe timpul de 2 ore jumatate.

Dupa 1 ora si jumatate adauigati boabele de naut fierte (din conserva). Lasati apaoi aparatul sa isi continue treaba pana cand expira timpul.

Transferati totul intr-un blender si mixati pana obtineti o pasta fluida. Turnati apoi totul in vasul de la crock pot si incalziti usor, potrivind de sare si presarati piper alb proaspat macinat.

In bolurile pentru serviti puneti cate un polonic de supa crema, stropiti cu ulei de dovleac si presarati cateva seminte de canepa.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura