Puneti in vasul aparatului Crock-Pot ceapa tocata marunt, partea alba a prazului taiata rondele si stropiti cu putin ulei de floarea soarelui. Curatati guliile si taiati-le cuburi. Turnati supa de legume si un strop de sare. Acoperiti vasul si setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 DIgital pe High si pe timpul de 2 ore jumatate.
Dupa 1 ora si jumatate adauigati boabele de naut fierte (din conserva). Lasati apaoi aparatul sa isi continue treaba pana cand expira timpul.
Transferati totul intr-un blender si mixati pana obtineti o pasta fluida. Turnati apoi totul in vasul de la crock pot si incalziti usor, potrivind de sare si presarati piper alb proaspat macinat.
In bolurile pentru serviti puneti cate un polonic de supa crema, stropiti cu ulei de dovleac si presarati cateva seminte de canepa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii