autor:

SIMONA PATRAS

» » Supe de legume

Supa crema de linte rosie si ardei copt

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 100 g de linte rosie, * 70 g ardei kapia copt, * 1 morcov mare, * 1 ceapa, * 1 felie de telina, * 2 catei de usturoi, * 2 linguri de ulei de masline, * 1/2 ardei iute, * sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se alege lintea de impuritati, apoi se spala de mai multe ori cu apa rece.
Intr-o oala se caleste pentru un minut ceapa si morcovul, apoi se adauga lintea, telina si se lasa sa fiarba la foc mediu aproximativ 30 minute.Se adauga ardeiul kapia, ardeiul iute taiat marunt,usturoiul, sarea de mare si se mai lasa pe foc cateva minute.Se retrage supa de pe foc si se paseaza totul cu ajutorul unui blender manual.Supa de linte rosie se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie si ardei copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de linte rosie cu menta

Supa de linte rosie cu menta

Se spala lintea de mai multe ori cu apa, se taie foarte marunt cartoful, morcovul , ceapa si usturoiul,

0 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se

4 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * 100 g de linte rosie
  • * 70 g ardei kapia copt
  • * 1 morcov mare
  • * 1 ceapa
  • * 1 felie de telina
  • * 2 catei de usturoi
  • * 2 linguri de ulei de masline
  • * 1/2 ardei iute
  • * sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de broccoli cu spanac