autor:

SIMONA PATRAS

» » Supe de legume

Supa crema de linte rosie si ardei copt

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 100 g de linte rosie, * 70 g ardei kapia copt, * 1 morcov mare, * 1 ceapa, * 1 felie de telina, * 2 catei de usturoi, * 2 linguri de ulei de masline, * 1/2 ardei iute, * sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se alege lintea de impuritati, apoi se spala de mai multe ori cu apa rece.
Intr-o oala se caleste pentru un minut ceapa si morcovul, apoi se adauga lintea, telina si se lasa sa fiarba la foc mediu aproximativ 30 minute.Se adauga ardeiul kapia, ardeiul iute taiat marunt,usturoiul, sarea de mare si se mai lasa pe foc cateva minute.Se retrage supa de pe foc si se paseaza totul cu ajutorul unui blender manual.Supa de linte rosie se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosie si ardei copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de ceapa frantuzeasca

Supa de ceapa frantuzeasca

Am poftit de mult la supa de ceapa in stil frantuzesc. Ce-i drept, nu am avut termen de comparatie,

0 voturi    2 comentarii
2h
Supe de legume
Supa de cartofi dulci la slow cooker Crock-Pot – de post

Supa de cartofi dulci la slow cooker Crock-Pot – de post

1. Punem in oala noastra Crock-Pot cartofii curatati si tocati cubulete, ceapa tocata, telina, usturoiul,

2 voturi    2 comentarii
5h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * 100 g de linte rosie
  • * 70 g ardei kapia copt
  • * 1 morcov mare
  • * 1 ceapa
  • * 1 felie de telina
  • * 2 catei de usturoi
  • * 2 linguri de ulei de masline
  • * 1/2 ardei iute
  • * sare de mare

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa- crema de chicons (supa-crema de andive)