Legumele curatate se taie in cubulete mici si se calesc in putin ulei.apoi se adauga putina apa si se fierb pe jumatate.peste legume se adauga mazarea si se completeaza cu apa doar atit cit sa acopere legumele.din smintina si faina se face o dresatura care se pune in supa dupa ce s-a tras de pe foc.supa trebuie sa aiba o consistenta groasa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii