Legumele curatate se taie in cubulete mici si se calesc in putin ulei.apoi se adauga putina apa si se fierb pe jumatate.peste legume se adauga mazarea si se completeaza cu apa doar atit cit sa acopere legumele.din smintina si faina se face o dresatura care se pune in supa dupa ce s-a tras de pe foc.supa trebuie sa aiba o consistenta groasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii