Supa crema de napi

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de napi

Ingrediente

  • 500 g napi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 2 felii de dovleac
  • 1 cm radacina de ghimbir
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie lapte de cocos
  • sare
  • nucsoara

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.

Dupa ce au fiert bine, se rastoarna cu tot cu apa de la fiert in blender si se paseaza (apa dupa ce au fiert, nu trebuie sa fie mai mult de 500-600 ml, pentru ca altfel nu se mai numeste supa crema).

Dupa pasare, se trece prin sita pentru un gust mai fin, se rastoarna in vasul pe foc, apoi se adauga lapte de cocos.

Dupa omogenizare se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise