Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.
Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.
Dupa ce au fiert bine, se rastoarna cu tot cu apa de la fiert in blender si se paseaza (apa dupa ce au fiert, nu trebuie sa fie mai mult de 500-600 ml, pentru ca altfel nu se mai numeste supa crema).
Dupa pasare, se trece prin sita pentru un gust mai fin, se rastoarna in vasul pe foc, apoi se adauga lapte de cocos.
Dupa omogenizare se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii