Supa-crema de pasare si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 lingura faina
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare.

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, il pui la fiert in 3 l de apa cu sare si ai grija sa aduni spuma ori de cate ori se formeaza. In acest timp cureti legumele si ciupercile, le tai marunt si le calesti putin in unt. Cand carnea este bine fiarta, o scoti, o lasi sa se raceasca, apoi o tai marunt, iar legumele si o parte din ciuperci le adaugi in supa si le lasi sa fiarba. Ciupercile ramase le pui la fiert separat. Dupa ce legumele si ciupercile din supa au fiert, le strecori, le mixezi, le pui din nou in oala si o iei de pe aragaz. Freci galbenusurile cu smantana si faina, adaugi putina zeama din oala si torni totul in supa pe care o pui din nou la fiert pe foc mic, pentru 10-15 minute. La final, adaugi carnea si ciupercile si o servesti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise