autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa-crema de pasare si ciuperci

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 200 g ciuperci, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 telina, 1 lingura faina, 50 g unt, 100 g smantana, 2 galbenusuri, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, il pui la fiert in 3 l de apa cu sare si ai grija sa aduni spuma ori de cate ori se formeaza. In acest timp cureti legumele si ciupercile, le tai marunt si le calesti putin in unt. Cand carnea este bine fiarta, o scoti, o lasi sa se raceasca, apoi o tai marunt, iar legumele si o parte din ciuperci le adaugi in supa si le lasi sa fiarba. Ciupercile ramase le pui la fiert separat. Dupa ce legumele si ciupercile din supa au fiert, le strecori, le mixezi, le pui din nou in oala si o iei de pe aragaz. Freci galbenusurile cu smantana si faina, adaugi putina zeama din oala si torni totul in supa pe care o pui din nou la fiert pe foc mic, pentru 10-15 minute. La final, adaugi carnea si ciupercile si o servesti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de pasare si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Curatati si spalati legumele. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece cu concentratul conopida taiata

59 voturi    15 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de linte verde

Supa de linte verde

Se alege lintea,se spala bine si se lasa 2 ore la inmuiat.Intr-o oala se pune uleiul si se adauga

20 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de mazare