Speli pieptul de pui, il pui la fiert in 3 l de apa cu sare si ai grija sa aduni spuma ori de cate ori se formeaza. In acest timp cureti legumele si ciupercile, le tai marunt si le calesti putin in unt. Cand carnea este bine fiarta, o scoti, o lasi sa se raceasca, apoi o tai marunt, iar legumele si o parte din ciuperci le adaugi in supa si le lasi sa fiarba. Ciupercile ramase le pui la fiert separat. Dupa ce legumele si ciupercile din supa au fiert, le strecori, le mixezi, le pui din nou in oala si o iei de pe aragaz. Freci galbenusurile cu smantana si faina, adaugi putina zeama din oala si torni totul in supa pe care o pui din nou la fiert pe foc mic, pentru 10-15 minute. La final, adaugi carnea si ciupercile si o servesti imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii