Mod de preparare:
Intr-o oala se pun la fiert cartofii taiati cuburi si cepele taiate marunt in 3l apa si putina sare circa 30 minute.
Intr-o alta cratita prazul taiat rondele impreuna cu muschiuletul taiat cubulete se calesc in uleiul de masline cu usturoiul dat pe razatoarea mica. Cand s-a inmuiat prazul se pune faina si se amesteca un minut dupa care se adauga treptat laptele pana se obtine un sos alb. Cand incepe sa fiarba se adauga tot treptat jumatate din zeama ramasa de la fierberea cartofilor.
Cartofii fierti se dau la blender si se amesteca cu smantana.Se amesteca cele doua preparate si se condimenteaza dupa gust.Se poate acri putin cu zeama de muraturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii