Reteta postata pe: 31 martie 2009
Ingrediente
o telina mare 1 pastirnac 2 cepe delikat 2 ardei 2-3 morcovii 2-3 ardei 1 legatura de patrunjel 1-2 frunze de telina 600 gr de rosii sau bulion 1 kg2 linguri ulei 2 linguri smintina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Toate legumele se curata si se spala, se taie si se pun in oala cu apa si se pune sa fiarba acoperite cu capac. Se pune si delikat. Se scot toate legumele dupa ce au fiert si se paseaza cu
blenderul. Legumele pasate se amesteca cu rosile sau bulionul si se da in 2-3 clocote, se pune uleiul, verdeata si smantana. Se serveste cu crutoane de piine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert
6 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Mod de preparare:
Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita