Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.
Punem coastele de miel intr-un vas mai mare, adaugam vinul, uleiul de masline, cimbrisorul, apoi asezonam cu sare si piper.
Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam carnea sa se marineze peste noapte, sau minim 5 ore.
Scoatem coastele de miel din marinata si le prajim putin in uleiul incins cat sa isi schimbe culoarea, apoi se aseaza in tava,si se pun in cuptorul preincalzit la 120 grade timp de 30 minute minute.
Dupa ce am pregatit coastele de miel incepem sa pregatim spanacul astfel:
Spanacul se spala foarte bine in mai multe ape, si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-o oala incingem putin ulei de masline, adaugam ceapa si usturoiul verde tocate marunt lasand pe foc pana se inmoaie.
Adaugam spanacul si acoperim oala cu un capac cateva minute pana cand acesta s-a inmuiat.
Punem apa si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Lasam sa se raceasca cateva minute.
Cu ajutorul unui blender vertical pasam spanacul,adaugam apoi coastele de miel, zeama de la jumatate de lamaie , sarea si lasam sa fiarba la foc mic cateva minute.Daca doriti ca supa sa fie mai apoasa se mai poate adauga putina apa.
La sfarsit adaugam ardeiul iute uscat taiat marunt (dupa gustul fiecaruia).
Supa crema de spanac si miel se serveste fierbinte alaturi de paine prajita.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii