Cartofii si topinamburul se spala si se curata de coaja iar prazul se taie rondele.
Se caleste apoi prazul in putin ulei apoi se adauga cartofii si topinamburul taiati felii.
Se adauga vinul si se lasa la fiert pana ce alcoolul se evapora.
Se toarna supa de legume, se pun rozmarinul si cimbrul tocate si se lasa la fiert.
Dupa ce cartofii s-au fiert, se adauga sare si piper apoi ingredientele se paseaza cu ajutorul unui blender.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii