Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici, la fel si morcovul si se pun la fiert.
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici, la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar si un baton de scortisoara si 2 stelute de anason. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul, se scurg de supa si separat se blenduiesc bine, subtiind cu supa in care au fiert, pana obtinem consistenta dorita, apoi adaugam si o lingura de smantana.
Se serveste cu smantana deasupra, nucsoara presarata si mult miez de alune de padure parajite si maruntite.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii