autor:

Andra_Simona

» » Borsuri si Ciorbe

Supă cu cașcaval

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2014

Ingrediente
100 g cașcaval, 500ml suc de rosii, 2 morcovi, 1 cutie rosii decojite,1 telina, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Tai ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu radacina de patrunjel, morcovul taiat cubulete si telina bastonase. Adaugam apoi rosiile paste cu furculita si condimentam dupa gust. Toarna sucul de rosii si o cana de apa calda si lasa sa se fiarba la foc mic 15 min. Inainte de a opri focul se taie cascavalul cubulete potrivite si se pun in supa. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cu cașcaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in

1 vot    1 comentariu
50 min
Supe de legume
Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

97 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat