Tai ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu radacina de patrunjel, morcovul taiat cubulete si telina bastonase. Adaugam apoi rosiile paste cu furculita si condimentam dupa gust. Toarna sucul de rosii si o cana de apa calda si lasa sa se fiarba la foc mic 15 min. Inainte de a opri focul se taie cascavalul cubulete potrivite si se pun in supa. Se serveste calda.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii