autor:

andy andreea

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Supa cu piept de pui

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 august 2012

Ingrediente
500 g piept de pui dezosat, 2 cepe potrivite, 1 felie telina, 1 radacona patrunjel, 1 pastranac, 2 ardei grasi, 1 morcov, 2 cartofi, 1 bucatica de ghimbir, 2 lg ulei, partunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui, se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, mai putin cartofii, taiate dupa preferinta. Se adauga uleiul si se lasa la fiert.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii taiati cuburi si ghimbirul taiat marunt. Se potriveste gustul de sare si se mai lasa la fiert 15 min. Se serveste calda, presarata cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de rosii cu piept de pui!

Supa de rosii cu piept de pui!

Se spala pieptul si se pune la focpana clocoteste, apoi se arunca apa, se taie carnea cubulete si

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    o supica delicioasa pentru cei mari si mici

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe potrivite
  • 1 felie telina
  • 1 radacona patrunjel
  • 1 pastranac
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 bucatica de ghimbir
  • 2 lg ulei
  • partunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de andy andreea
Cotlete cu ierburi aromate

Cotlete cu ierburi aromate

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Bilute de cartofi

Bilute de cartofi

Se fierb carofi in apa cu sare, se scurg, se curata de coaja si se piseaza bine.Se adauga untul topit,

2 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive
In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o supica delicioasa pentru cei mari si mici

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Luscos