Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se caleste ceapa pana ia o culoare aurie.
Se adauga faina si boiaua si se prajeste , avand grija sa nu se arda.
Se adauga 1 litru de apa fierbinte, sarea, piperul , frunza de dafin si legumele Deli’kat; se lasa la fiert 15 minute.
Se adauga iuartul amaestecand bine si se mai lasa la foc mic 5 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu o lingura de apa rece si se adauga putin cate putin la supa care fierbe; astfel se formeaza zdremtele.
Se serveste calda.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii