Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de carne de vita.
Se calesc pana carnea de vita isi schimba putin culoarea.
Se adauga pastaile de bob taiate in bucati de cca 2cm si se mai lasa 2-3 minute.
Se toarna 1,5 l apa fierbinte,se adauaga frunzele de coriandru taiate marunt, sarea si piperul.
Dupa ce incepe supa sa fiarba se reduce focul si se lasa 45 de minute.
Se deschide cratita si se adauga iaurtul mixat cu o lingurita de faina si 1/2 cana apa, apoi usturoiul calit in ulei.
Se mai lasa 5 minute la fiert.
Se serveste cu garnitura de orez simplu fiert in apa cu sare si putin ulei .
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii