autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Borsuri si Ciorbe

SUPA DE CEAPA CU CRUTOANE

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2009

Ingrediente
300 grame ceapa, 150 grame costita afumata, o frunza de dafin, o lingurita cimbru, 2 galbenusuri si 400 grame de paine pentru crutoane.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste.Adaugam peste ceapa costita afumata, piperul, sarea, cimbrul si bineinteles zeama de supa.Se fierbe la foc mic aproximativ 30 de minute, iar cand fierbe, potrivim focul(acesta trebuie sa fie mic) si adaugam galbenusurile batute. Se serveste cu crutoane, care pentru a fi si mai gustoase pot fi frecate cu putin unt si usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE CEAPA CU CRUTOANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete

16 voturi    5 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert. Ingredientele pentru perisoare se amesteca

3 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    In loc de crutoane , eu folosesc felie de paine prajita pe care o frec cu usturoi si pun putin cascaval deasupra ei...se da putin la cuptor sa se topeasca cascavalul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 grame ceapa
  • 150 grame costita afumata
  • o frunza de dafin
  • o lingurita cimbru
  • 2 galbenusuri si 400 grame de paine pentru crutoane.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In loc de crutoane , eu folosesc felie de paine prajita pe care o frec cu usturoi si pun putin cascaval deasupra ei...se da putin la cuptor sa se topeasca cascavalul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui