Ceapa se taie pestisori si se caleste.Adaugam peste ceapa costita afumata, piperul, sarea, cimbrul si bineinteles zeama de supa.Se fierbe la foc mic aproximativ 30 de minute, iar cand fierbe, potrivim focul(acesta trebuie sa fie mic) si adaugam galbenusurile batute. Se serveste cu crutoane, care pentru a fi si mai gustoase pot fi frecate cu putin unt si usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii