Se taie prazul felii subţiri şi se căleşte în puţin ulei alături de ardeiul tăiat feliuţe şi de usturoiul tocat.
Separat se dă apa în clocot, se pune puţină sare şi se adaugă conopida feliată sau bucheţele.
Se toarnă prazul peste conopidă şi se fierb îmnpreună până când vă convine. Unii preferă conopida mai crocantă
Cine doreşte poate pune 2 cuburi de concentrat de vită.
La sfârşit se adaugă curry, ardei iute, ceva frunze dacă doriţi.Oregano se freacă între palme să-şi dezvolte aroma.
Cine doreşte şi are poate adăuga lapte de cocos.
Se poate servi ca atare sau cu nişte crutoane.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii