Intr-o oala cu apa calduta si cu sare, inmuiem continutul dovleacului (fara seminte), cam 5 minute. Il scurgem bine de apa si pregatim o tigaie in care incalzim untul si uleiul de masline si calim ceapa pana se aureste la culoare si adaugam dovleacul stors. Calim bine, fara sa se arda, lasam sa se raceasca, dupa care il bagam in blender pana iese un piure. Piureul de dovleac il punem intr-o cratita, unde adaugam o cana de ceai cu supa de pui, amestecam si daca mai e nevoie mai adaugam putin. Saram, piperam, punem si condimentele si chimenul si amestecam usor,punem la foc pentru cca 5 minute. Adaugam smantana lichida si supa este gata.in fiecare farfurie punem in centru si 3 linguri de iaurt.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii