Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cain toata spuma s-a adunat sus se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.
Se curata zarzavatul si se taie in bucati.Adaugam cateii de usturoi si boabele de piper si lasam sa fiarba incet la foc mic sa fie supa limpede.
Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe punga.
Din zarzavat si pieptul de pui se poate face salata de boeuf.
Supa se poate servi cu patrunjel verde tocat, deasupra si cu ardei iute .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii