Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cain toata spuma s-a adunat sus se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.
Se curata zarzavatul si se taie in bucati.Adaugam cateii de usturoi si boabele de piper si lasam sa fiarba incet la foc mic sa fie supa limpede.
Se fierb taiteii conform indicatiilor de pe punga.
Din zarzavat si pieptul de pui se poate face salata de boeuf.
Supa se poate servi cu patrunjel verde tocat, deasupra si cu ardei iute .
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii