autor:

Adina

» » Borsuri si Ciorbe

Supa de legume (de post)

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
2 cepe, 4-5 cartofi, 3 morcovi, o telina potrivita, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, knorr, patrunjel, 4 rosii in bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

15 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume, o mai lasam sa fiarba 2-3\' dupa care adaugam ceapa, morvocul, ardeii si telina si le lasam sa fiarba. Dupa cca 15\' minute, dupa ce legumele au fiert putin adaugam si cartofii pe care i-am taiat cubulete si o parte din patrunjel, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba in continuare, (pana legumele sant fierte), spre sfarsit adaugam si rosiile in bulion, mai lasam sa fiarba in cateva clocote. Oprim focul si punem patrunjelul ramas si acoperim cu un capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Se curata si se spala legumele foarte bine, apoi se taie in bucati mai potrivite si se pun la fiert

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Arata bine ciorbita.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

15 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina potrivita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • knorr
  • patrunjel
  • 4 rosii in bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata bine ciorbita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaina cu taietei de casa