autor:

Adina

» » Borsuri si Ciorbe

Supa de legume (de post)

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
2 cepe, 4-5 cartofi, 3 morcovi, o telina potrivita, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, knorr, patrunjel, 4 rosii in bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume, o mai lasam sa fiarba 2-3\' dupa care adaugam ceapa, morvocul, ardeii si telina si le lasam sa fiarba. Dupa cca 15\' minute, dupa ce legumele au fiert putin adaugam si cartofii pe care i-am taiat cubulete si o parte din patrunjel, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba in continuare, (pana legumele sant fierte), spre sfarsit adaugam si rosiile in bulion, mai lasam sa fiarba in cateva clocote. Oprim focul si punem patrunjelul ramas si acoperim cu un capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Supa-crema de legume ( de post ) cu crutoane picante

Se curata si se spala legumele foarte bine, apoi se taie in bucati mai potrivite si se pun la fiert

9 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa de legume - de post

Supa de legume - de post

Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa eu o pun intreaga. Se

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Arata bine ciorbita.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina potrivita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • knorr
  • patrunjel
  • 4 rosii in bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata bine ciorbita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie