Lintea se spala in cateva ape si se lasa la muiat de cu seara. Se schimba apa si se pune la fiert. Ca sa nu dea in foc, se pune putin ulei in apa. Cand a fiert lintea se adauga zarzavatul tocat si se lasa sa fiarba.
Se adauga rosiile decojite tocate marunt si se fierb si ele impreuna cu usturoiul ras sau pisat.
Cand toate ingredientele sunt fierte se sareaza; in final se adauga verdeata pentru aroma si se ia de pe foc.
Se poate servi fierbinte cu crutoane de paine, dar e foarte gustoasa si rece.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii