Turnati niste ulei de masline într-o cratita, adaugati ceapa si prajiti-o încet timp de 10 minute. Adaugati mazarea si supa de pui, aduceti la fierbere si lasati-o sa fiarba înca 10 minute, Fierbeti în apa clocotita niste spaghete, jumatate din timpul indicat pe pachet, apoi scurgeti-le si adaugati-le la supa de mazare. Este o idee buna sa legati firele de ierburi aromate si sa le aruncati în supa, pentru a-i da o aroma placuta, scotându-le înainte de servire. Când pastele sunt fierte, gustati supa si condimentati atent cu sare si piper. Repartizati supa în boluri, turnati putin ulei de masline extravirgin si presarati patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii