Turnati niste ulei de masline într-o cratita, adaugati ceapa si prajiti-o încet timp de 10 minute. Adaugati mazarea si supa de pui, aduceti la fierbere si lasati-o sa fiarba înca 10 minute, Fierbeti în apa clocotita niste spaghete, jumatate din timpul indicat pe pachet, apoi scurgeti-le si adaugati-le la supa de mazare. Este o idee buna sa legati firele de ierburi aromate si sa le aruncati în supa, pentru a-i da o aroma placuta, scotându-le înainte de servire. Când pastele sunt fierte, gustati supa si condimentati atent cu sare si piper. Repartizati supa în boluri, turnati putin ulei de masline extravirgin si presarati patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii