Mazarea trebuie clatita si o punem la fiert intr-o oala cu 10 pahare de apa. Cand incepe sa fiarba, facem focul mai mic si lasam sa fiarba aproape o ora pina mazarea se inmoaie, se adauga ceapa, morcovul si praful de supa si se mai lasa putin la fiert. Se macina supa la blender si se strecoara prin sita ca supa sa iesa cremoasa.
Se prajeste kabanosul taiatt felioare si se adauga la supa si se mai fierbe 10 minute; se da la gust cu sare si piper. Se serveste cu felii de paine coapte in cuptor sau la toster si frecate cu usturoi.
O minunata supa de iarna destul de rapida si usoara!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii