Curatati morcovii. Spalati ardeiul si taiati-l in doua, curatati-l de seminte si de partile albe. Curatati prazul si taiati-l in rondele, apoi taiati marunt, ca pentru ciorba, morcovii, dovlecelul, rosiile si ardeiul. Curatati fasolea de ata si rupeti pastaile in doua.
Curatati si tocati ceapa. Caliti-o intr-o tigaie, intr-o lingura de untdelemn incins. Adaugati orezul, amestecati si lasati-l pe foc vreme de 3 minute. Sarati, piperati.
Fierbeti separat in 1,5 litri de apa, tableta de concentrat de legume sau vita, turnati-o peste orez, lasati sa fiarba pe foc mic vreme de 5 minute. Adaugati in oala toate legumele taiate. Dupa 10 minute de fiert, adaugati si mazarea si mai lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand.
Spalati si tocati patrunjelul. Puneti-l intr-un vas, impreuna cu parmezanul si cateii de usturoi curatati si pisati. Amestecati cu o lingura de lemn, adaugand putin cate putin restul de untdelemn. Bateti compozitia cu o furculita, ca sa se omogenizeze perfect. Varsati supa intr-un castron, adaugati sosul de patrunjel, amestecati, serviti imediat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii